Incepand cu 22.07.2024, Restaurantul este deschis DOAR pentru Mic Dejun. Orele 07:00 – 10:00.

RESTAURANT MARSHAL

Situat la etajul 6, restaurantul uimeste in primul rand prin pozitia sa exceptionala, care ofera o priveliste uluitoare asupra orasului. Iar frumusetea locului este amplificata de placerea pe care o produc preparatele gustoase si serviciul impecabil.
Restaurantul are o atmosfera particulara, creata de jocul indraznet de lumina si culoare. Avand ca sursa de inspiratie picturile lui Gustav Klimt si explorand valentele oferite de sticla, au fost create vitralii unice, destinate special acestui loc. Este refugiul perfect pentru a te destinde si a degusta deliciile gastronomice ale talentatilor nostri bucatari.

SHOW-URI CULINARE & SPECIALITATI RAFINATE

In bucataria deschisa vor fi pregatite preparate internationale, dar si preparatele noastre consacrate printre care se numara muschiul de vita pe piatra incinsa.
Alegand insa una dintre specialitatile noastre veti participa la un adevarat spectacol. Maestri bucatari va vor prezenta ingredientele si le vor gati chiar langa masa Dumneavoastra.

Recomandarea noastra privind prepararea muschiului de vita pe piatra incinsa

Restaurantul Marshal a cumparat din Germania un aparat (foto 1) in care se introduc 40 de pietre. Timp de 4 ore aceste pietre acumuleaza o temperatura foarte mare ca, atunci cand sunt scoase din aparat, ele sa ramana fierbinti timp de 30 minute.
Restaurantul Marshal a cumparat acest aparat pentru a multumi clientii care doresc sa manance muschiul de vita sau cotletul de vitel astfel:

  • RARE (in sange)

  • MEDIU

  • BINE FACUT

Clientul care doreste sa manance muschiul sau cotletul “rare” are posibilitatea sa ia muschiul sau cotletul de pe piatra si sa il puna in farfurie.
Muschiul de vita (foto 2) sau cotletul de vitel (foto 3) se pregateste pe gratar, in bucatarie, timp de 5 minute, apoi se pune pe piatra.
Clientul care doreste sa manance muschiul sau cotletul mediu sau bine facut taie muschiul sau cotletul in bucatele si le tine pe piatra cat doreste, dar nu mai mult de ½ – 1 minut.