RESTAURANT MARSHAL

Situat la etajul 6, restaurantul uimeste in primul rand prin pozitia sa exceptionala, care ofera o priveliste uluitoare asupra orasului. Iar frumusetea locului este amplificata de placerea pe care o produc preparatele gustoase si serviciul impecabil.
Restaurantul are o atmosfera particulara, creata de jocul indraznet de lumina si culoare. Avand ca sursa de inspiratie picturi celebre si explorand valentele oferite de sticla, au fost create vitralii unice, destinate special acestui loc. Este refugiul perfect pentru a te destinde si a degusta deliciile gastronomice ale talentatilor nostri bucatari.
menu

Meniu restaurant mancare

menu(1)

Meniu restaurant bauturi

SHOW-URI CULINARE & SPECIALITATI RAFINATE

In bucataria deschisa vor fi pregatite preparate italienesti si internationale, dar si preparatele noastre consacrate printre care se numara Muschiul de vita Argentina pe piatra incinsa.
Alegand insa una dintre specialitatile noastre veti participa la un adevarat spectacol. Maestri bucatari va vor prezenta ingredientele si le vor gati chiar langa masa Dumneavoastra.
Ingredientele sunt dintre cele mai rare si mai pline de savoare: trufe – numite “diamante negre”, sparanghel fin, creveti sau uriasa roata de parmezan. 
Rezultatul este cuceritor:

  • Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre
  • Spaghetti cu trufe si sos de parmezan
  • Tagliatelle cu unt salvie si trufe negre
  • Spaghetti cu trufe si masline
  • Creveti cu sparanghel

Recomandarea noastra privind prepararea muschiului de vita pe piatra incinsa

Restaurantul Marshal a cumparat din Germania un aparat (foto 1) in care se introduc 40 de pietre. Timp de 4 ore aceste pietre acumuleaza o temperatura foarte mare ca, atunci cand sunt scoase din aparat, ele sa ramana fierbinti timp de 30 minute.
Restaurantul Marshal a cumparat acest aparat pentru a multumi clientii care doresc sa manance muschiul de vita sau cotletul de vitel astfel:

  • RARE (in sange)

  • MEDIU

  • BINE FACUT

Clientul care doreste sa manance muschiul sau cotletul “rare” are posibilitatea sa ia muschiul sau cotletul de pe piatra si sa il puna in farfurie.
Muschiul de vita (foto 2) sau cotletul de vitel (foto 3) se pregateste pe gratar, in bucatarie, timp de 5 minute, apoi se pune pe piatra.
Clientul care doreste sa manance muschiul sau cotletul mediu sau bine facut taie muschiul sau cotletul in bucatele si le tine pe piatra cat doreste, dar nu mai mult de ½ – 1 minut.