În perioada 19.12 – 23.12.2024: DOAR MIC DEJUN
În perioada 24.12.2024 – 13.01.2025: ÎNCHIS

RESTAURANT
Spatiile de recreere disponibile in hotel, restaurantul, terasa – gradina si barul de la parter, seduc orice client datorita design-ului necoventional si a jocului extravagant de culori vii, cu personalitate.
Situat la etajul 6, restaurantul uimeste in primul rand prin pozitia sa exceptionala, care ofera o priveliste uluitoare asupra orasului. Iar frumusetea locului este amplificata de placerea pe care o produc preparatele gustoase si serviciul impecabil.
Restaurantul are o atmosfera particulara, creata de jocul indraznet de lumina si culoare. Avand ca sursa de inspiratie picturi celebre si explorand valentele oferite de sticla, au fost create vitralii unice, destinate special acestui loc. Este refugiul perfect pentru a te destinde si a degusta deliciile gastronomice ale talentatilor nostri bucatari.
menu

Meniu Mic Dejun Continental

menu

Meniu Restaurant Mancare

menu(1)

Meniu Restaurant Bauturi

Recomandarea noastra privind prepararea muschiului de vita pe piatra incinsa
Restaurantul Marshal a cumparat din Germania un aparat (foto 1) in care se introduc 40 de pietre. Timp de 4 ore aceste pietre acumuleaza o temperatura foarte mare ca, atunci cand sunt scoase din aparat, ele sa ramana fierbinti timp de 30 minute.
Restaurantul Marshal a cumparat acest aparat pentru a multumi clientii care doresc sa manance muschiul de vita sau cotletul de vitel astfel:

  • RARE (in sange)

  • MEDIU

  • BINE FACUT

Clientul care doreste sa manance muschiul sau cotletul “rare” are posibilitatea sa ia muschiul sau cotletul de pe piatra si sa il puna in farfurie.
Muschiul de vita (foto 2) sau cotletul de vitel (foto 3) se pregateste pe gratar, in bucatarie, timp de 5 minute, apoi se pune pe piatra.
Clientul care doreste sa manance muschiul sau cotletul mediu sau bine facut taie muschiul sau cotletul in bucatele si le tine pe piatra cat doreste, dar nu mai mult de ½ – 1 minut.